Flere muligheder for

CRM-integration med LeadApp

KONTAKT OS NU

Ingen spildtid med en CRM-integration til LeadApp

Hvor dejligt ville det være, hvis alle dine varme indsamlede leads automatisk blev synkroniseret med dit CRM-system? Rigtig dejligt – for det vil betyde markant mindre tid brugt på manuel indtastning. Tid som dine sælgere kunne bruge på at opbygge kunderelationer i stedet.

Et CRM-system giver dig mulighed for effektiv opfølgning

Dit CRM-system er et vigtigt værktøj til at holde styr på dine kontakter og kategorisere leads.

I takt med at din virksomhed og dit netværk vokser, bliver det også en større opgave at holde styr på aftaler, kontakter og aktiviteter i din pipeline og sikre, at alle informationer er opdateret. Det betyder, at du spilder tiden på at opdatere data manuelt.

Integrationen mellem LeadApp og dit CRM-system giver dine sælgere adgang til alle leads - enten direkte fra LeadApp eller jeres CRM-system. Dermed kan de i stedet bruge al deres tid på at følge på leads, opbygge kunderelationer og sælge jeres produkter.

Derudover kan du rangere dine leads efter relevans og kategori, så dine sælgere bruger deres tid, hvor der gemmer sig mest værdi.

Giv dine sælgere de bedste forudsætninger for at konvertere leads til kunder og få mest muligt ud af din messedeltagelse med LeadApp.

Med LeadApp’en kan du nemt indsamle leads, når du er på farten 

Med LeadApp kan du digitalisere din leadindsamling for en hurtigere og mere effektiv proces. Det er dog ikke kun leadregistrering, der bliver nemmere med LeadApp. Det gør din leadopfølgning også!

LeadApp kan integreres til langt de fleste CRM-systemer, så du kan synkronisere din data automatisk. Dermed undgår dine sælgere at skulle indtaste leads manuelt i jeres CRM-system. Automatisering af leadopfølgning frigiver tid, som sælgerne i stedet kan bruge på at følge op på og sælge til kunderne. Det giver dig bedre forudsætninger for at opnå netop dine mål for salget, omsætningen og forretningen.

Har du ikke et CRM-system?

Så kan du eksportere data til Excel i stedet. Vil du vide, om LeadApp understøtter dit CRM-system, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

The ZOHO logoThe Pipedrive logoThe Microsoft Dynamics 365 logoThe logo of HubspotThe logo of SalesforceThe logo of SuperOffice

Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål:

Ring til Yvonne på:
42 56 95 10

Kontakt Trade eXpansion

Adresse:
Trade eXpansion
Blangstedgårdsvej 66
5220 Odense
Danmark

CVR:

35238174


Telefon:

+45 42 56 95 10

Mail: info@tradeexpansion.com

Prøv LeadApp gratis på jeres næste messe

Udfyld formularen nedenfor og kom i gang med hjælp fra vores onboarding team. Udforsk selv løsningen og test de mange funktioner når det passer dig.

Vores team kontakter dig og arrangerer mødet.
Tak! Vi har modtaget din indsendelse
Oops! Something went wrong while submitting the form.