Apps til udvikling af din forretning

Trade eXpansion laver LeadApp

KONTAKT OS NU

Appudvikling der skaber værdi for brugeren

Din app succes er vores succes - vi arbejder hver dag for, at vores kunde får det fulde potentiale ud af at bruge vores app løsninger. En app løsning som skal medvirke til udvikling af vores kunders forretning.
Med mange års erfaring ved vi, at den bedste måde, at skabe værdifulde digitale produkter på, er ved at sætte kunden i højsædet. Med dette princip in mente, hjælper vi en bred vifte af virksomheder med at nå deres fulde potentiale gennem vidensbaseret design og appudvikling. Vi hjælper kunderne med at opnå deres mål for deres forretning.

Profil film om appudviklende firma

- dette er Trade eXpansion

Trade eXpansion er et Team, der brænder for det, vi laver

Vi er en bred skare af medarbejdere, der hver især brænder for at hjælpe vores kunder med en forretningsudviklende app. Flere medarbejdere har over 10 års erfaring med digitalisering af arbejdsgange. Men vigtigst af alt, har vi fokus på mødet mellem mennesker. Vi er i øjenhøjde med vores kunder, så vi kan se problemstillingerne fra deres perspektiv. På den måde kan vi formulere os i netop det sprog, den enkelte kunde kan forstå. Derfor kan vi gennem hele processen, fra leverance til driftsstart, samarbejde bedst muligt med kunden og på den måde levere en løsning, så den skaber mest værdi for kunden, så du når dine mål for din forretning og app.

Vores dygtige og fantastiske

Team

Yvonne Küttemann

CMO & Partner

Rasmus Faddersbøl

CTO & Partner

Christian Jensen

E-concept Developer Project Manager

Jeppe Schulz Rasmussen

Developer

Linus Kleberg

SoMe & Support Master

Mathias R. N. Hansen

Sales Manager

Patrick Olaf Hjetting Moors

Web Design & Content Creation

Sebastian Gildenpfenning

Developer

Tony Dieu

Developer

Et billede af Lead App flyeren, som kan downloades

Sådan kommer du i gang med digital lead management

Hent vores flyer og læs mere om, hvordan du kickstarter din digitale leadregistrering og skaffer varme leads med hjem fra messer og events. 

DOWNLOAD FLYER

Hvad siger andre om

LeadApp’en?

Få mere tid med LeadApp

Sparer administrationstid og omkostninger. Vores nye EventTool-løsning er et fuldstændig digitalt lead registrerings- og salgsværktøjsløsning, der giver vores team en ensartet og professionel tilgang til alle events - store eller små. Tidligere har vores salgsteam brugt meget tid på behandling af de indsamlede leads, hver gang vi har deltaget i et event - som at indtaste alle de indsamlede kontaktformularer samt afstemning af data i regneark udgør mange timers arbejde hvert år. Vores EventTool er integreret med vores CRM-system og giver en automatiseret, strømlinet proces til hurtigt at få ny leads fra udstillingsgulvet direkte ind i CRM-systemet - klar til opfølgning med det samme uden, at der skal bruges timer på administration.

Finn Hansen

Technical Sales Support

God beslutning om at finde et værktøj til digital lead registrering og styring.

Efter, at have prøvet LeadApp på vores seneste messe, indså vi, at den gammeldags måde med at samle visitkort og udfylde papirformularer simpelthen ikke var praktisk. Desuden så lægger vores kunder mærke til, at vi bruger LeadApp’en, hvilket har styrket vores image som et fremsynet og innovativt selskab. Jeg kan varmt anbefale at bruge LeadApp til din leadindsamling.

Morten V. Bech

Marketing Manager

Digitalt salgsværktøj til leadindsamling

Vores nye digitale salgsværktøj er en fuldt digital løsning til lead indsamling, der giver vores salgsteam en konsistent og professionel tilgang til alle events - store eller små. Tidligere har vores salgsteam brugt meget tid på at behandle de indsamlede kundeemner manuelt, hver gang vi har deltaget i et event. Integration direkte fra vores nye digitale løsning til vores CRM-system giver en automatiseret og strømlinet proces, der får varme kundeemner fra eventet direkte ind i vores CRM-system - klar til opfølgning med det samme.

Uffe V. Nielsen

Digital Marketing Manager

Optimering af leadregistrering

Vi har haft Trade eXpansion til at hjælpe med at kigge på vores salgsproces ift. leadregistrering. De foreslog en digitalisering af hele leadregistreringsflowet - og at vi skulle start med at registre leads digitalt, når vi deltager på messer. Hele denne proces er blevet optimeret og digitaliseret, og løsningen har spillet en væsentlig rolle ift. til sparet tid, kvalitet af leads samt hurtig opfølgning. Vi kan varmt anbefale Trade eXpansion og deres LeadApp - og ikke mindst en generel dialog omkring online salg/marketing strategi.

Torben Sørensen

CEO

Effektiv leadindsamling med digital løsning

LeadApp er en digital salgsløsning, som er meget let at bruge, hvilket gør løsningen meget populært i vores salgsteam. Vores marketingteam tilpasser opsætningen af appen til hvert enkelte event i et tilhørende Admin Panel. Dette har gjort vores leadindsamling meget mere præcis, effektiv og målrettet. Integration med vores CRM-system sparer salgsteamet rigtig meget tid. Løsningen har drastisk forbedret kvaliteten af kundeemner fra events, hvilket har betydet, at vores salgsteam og andre i organisationen nu kun har kvalitetssamtaler med potentielle kunder efter et event.

Claus Hansen

Sales Director

Digital, enkel og intuitiv

Præcis hvad vi havde brug for! LeadApp’en er enkel, meget intuitiv og nem at bruge. Det er virkelig nemt at tilpasse LeadApp til hvert enkelt event i det tilhørende Admin Panel. Ønsket om at slippe for regneark og manuel styring af hele salgsflowet - er til fulde opnået med LeadApp’en.

Mikkel Teilgaard

Sales Manager

Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål:

Ring på: 42 56 95 10

Kontakt Trade eXpansion

Adresse:
Trade eXpansion
Blangstedgårdsvej 66
5220 Odense
Danmark

CVR:

35238174


Telefon:

+45 42 56 95 10

Mail: info@tradeexpansion.com

Prøv LeadApp gratis på jeres næste messe

Udfyld formularen nedenfor og kom i gang med hjælp fra vores onboarding team. Udforsk selv løsningen og test de mange funktioner når det passer dig.

Vores team kontakter dig og arrangerer mødet.
Tak! Vi har modtaget din indsendelse
Oops! Something went wrong while submitting the form.